BOKSEN

Boksen is een tactische vechtsport die veel uithoudingsvermogen vraagt. Het draait bij boksen niet alleen om kracht, maar vooral ook om techniek en conditie. Dat maakt de sport geschikt voor iedereen die hard wil werken en fit wil zijn. Boksen is echt een sport voor mensen die gewicht willen verliezen, spieren willen kweken en hun conditie willen verbeteren en daarbij ook hun inzicht willen verruimen.

De boks lessen worden gegeven door Abdulwahab Alshawa. Abdul is zelf professioneel bokser, die al vele prestaties heeft bereikt. Al vanaf zijn 3de levensjaar begon hij te boksen en op zijn 9de behoorde hij tot de top van zijn land, Syrië. In 2011 was hij wereldkampioen voor de jeugd. In 2018 maakte hij zijn debuut als professional, onder begeleiding van zijn trainer en meervoudig wereldkampioen Graciano Rocchigiani.

De boks lessen van Abdul zijn toegankelijk voor iedereen, jong en oud, man en vrouw, beginner of gevorderd in het boksen. Wat je niveau ook is, bij Abdul zul je zwetend, maar met een goed gevoel de les verlaten.

Iedereen is welkom voor een proefles. Abdul is tevens personal trainer en coach. Wil jij de juiste technieken leren om je tegenstander te slim af te zijn en wil je in topvorm komen? Geef je dan op om een plekje bij de boks zak te bemachtigen!

Bekijk het rooster voor de tijden van bokstraining.