International Martial Arts Hall of Fame 2018

doorRobin Vader

International Martial Arts Hall of Fame 2018

“International Martial Arts Hall of Fame nomineert met trots uit Nederland Sifu Robin Vader voor een prijs. De prijsuitreiking vindt plaats op zaterdag 7 april 2018 in Tiel, Nederland.”

Dat waren de woorden die ik las via e-mail en facebook nadat ik een telefonisch onderhoud had met het bestuur van deze organisatie. Een mooie organisatie met als doel: Het erkennen en belonen van de uitstekende service van krijgskunstenaars van alle stijlen in het streven naar uitmuntendheid op de weg van Budo.

Ik geef sinds 1990 les in Jeet Kune Do en dat doe ik op de dag van vandaag nog steeds met veel plezier en energie. Kwaliteit en individuele aandacht staat bij mij bovenaan. Ik ben dan ook zeer, zeer vereerd dat ik 6 en 7 april 2018 in Tiel een award in ontvangst mag nemen. 7 april 2018 zelf geef ik overdag een Jeet Kune Do Workshop op een World Seminar Event. Meer dan 50 workshops worden gegeven, verdeelt over 10 grote velden. Ben jij er ook bij? Check de website voor meer informatie: International Martial Arts Hall of Fame.

Over de auteur

Robin Vader administrator

Sifu Robin Vader - officieel 2e generatie JKD instructeur. Geeft sinds 1990 les in Bruce Lee's Jeet Kune Do. Heeft met name in westen vele groepen getraind. Sinds 2009 verzorgd hij de lessen in Ten Boer en Groningen. Met name privélessen voor BN'rs en ondernemers. Voor meer informatie JKDC.nl