Promotie naar 4e Dan voor Sifu Robin Vader

doorGert Flik

Promotie naar 4e Dan voor Sifu Robin Vader

Wei Kuen Do is een vechtkunst ontwikkeld door grootmeester Leo T. Fong. Na meer dan 50 jaar oefening in verschillende vormen van martial arts, heeft Grandmaster Fong levenservaringen samengevat in één enkele aanpak in gevecht en in het geheel van het leven.

Wei Kuen Do vindt zijn wortels in Bruce Lee’s Jun Fan Jeet Kune Do, Angel Cabales’ Serrada Escrima, en Western Boxing waarvan Grootmeester Fong Amateur en College Kampioen was. Hij voegde ook zijn meesterschap in Choy Lay Fut, Sil Lum Kung fu, en Wing Chun Kung fu. Hij heeft van elke kunst de meest praktische voor realistische gevechten en geïntegreerd in zijn aanpak die hij Wei Kuen Do genoemd.

Sifu Robin Vader is al enige jaren Wei Kuen Do beoefenaar en Instructeur.  Afgelopen weekend in Duitsland was Sijo Leo T. Fong aanwezig en hij gaf Sifu Robin Vader een mooie verassing na twee dagen hard werken op de mat.  Sijo Leo T. Fong overhandigde Sifu Robin Vader zijn 4th Degree Black Belt in Wei Kuen Do.  Een prachtige 4e dan.  Vanuit Vechtsporten Groningen feliciteren wij Robin natuurlijk.

Over de auteur

Gert Flik administrator