KRAV MAGA

Krav Maga is een moderne en praktische zelfverdediging en zeer effectief in het man tot man gevecht. Omdat het gebaseerd is op natuurlijke reflexen is het snel te leren.

Krav Maga Groningen is onderdeel van Krav Maga Elite.

Bij Krav Maga Elite wordt er, behalve aan zelfverdediging, ook veel gewerkt aan de fysieke gesteldheid. Veel realistische scenario trainingen, conditie, uithoudingsvermogen en krachttrainingen zijn elke keer weer onderdeel van de les. De aangeleerde technieken zullen dan namelijk makkelijker en krachtiger uitgevoerd kunnen worden. Want uiteindelijk geldt, hoe fitter de persoon, des te groter de kans op overleving tijdens een stress situatie.

De lessen worden verzorgd door Krav Maga Expert Giovanni Medendorp. Deze zeer ervaren instructeur is sinds 2008 actief Krav Maga Instructeur en geeft, behalve de reguliere trainingen, ook regelmatig specialistische trainingen aan andere instanties.

Zowel in Groningen (Krav Maga Groningen) als in Assen (Krav Maga Assen) worden er lessen verzorgd. Voor meer informatie bekijk dan boven in het menu of ga naar de website van Krav Maga Groningen.

Giovanni Medendorp