NIEUWS

doorGert Flik

Europees Kampioenen

Afgelopen Zaterdag 7 April zijn wij van Kickboxing Groningen afgereisd naar Almere om mee te doen aan de YOUTH FIGHTING LEAGUE (YFL). Dit is een organisatie die Europees gericht het jeugd kickboxing op de kaart zet.

Europese landen die hun jeugd kickboksers in de leeftijd tot 18 jaar heen zend om hun skills te laten zien en proberen de wel begeerde belt van de UFL mee naar hun land / huis willen nemen..

Het niveau bij de YFL was Sky High

Vanuit Kickboxing Groningen hadden wij de dames. Sukayna El Monsouri 13 jaar in de poule-48 kg en in de poule -44 kg Letisha Renkema 13 jaar. De zeer getalenteerde dames van onze stal kickboxing Groningen waren klaar voor de Rumble.
Het grote platform in Almere waar mij is ingefluisterd ongeveer 400 kinderen aan meededen. Het niveau was SKY HIGH …

Europees Kampioen

Beiden mogen zich vanaf nu Europees Kampioen noemen in hun klasse na 4 keer te hebben gevochten. Dit waren ronden van 3 x 1 minuut! Gehuld met de belt om en terecht TROTS terug gekeerd naar Groningen hebben wij qua school 2 x Europees Kampioenen erbij .

Gert Flik

doorGert Flik

International Martial Arts Hall of Fame

We zijn natuurlijk trots te melden dan onze Jeet Kune Do instructeur Sifu Robin Vader 7 april j.l. in Tiel een award heeft ontvangen van de International Martial Arts Hall Of Fame. Hij kreeg deze Golden Award voor zijn inzet en trainingen van de afgelopen 28 jaren op gebied van Jeet Kune Do. Als je in het rijtje staat van Jon Bluming, Semmy Schilt, Ries van Toorn, Cees Dekker en vele internationale grootmeesters mag staan dan word je aardig nederig, aldus Sifu Robin Vader.

Golden award én titel Senior Master of the year 2018.

International Martial Arts Hall of Fame Een mooie organisatie met als doel: Het erkennen en belonen van de uitstekende service van krijgskunstenaars van alle stijlen in het streven naar uitmuntendheid op de weg van Budo.

De dag zelf bestond uit twee delen. Namelijk ‘World Seminar Day’ en in de avond een banket, shows en prijs uitreikingen.
De ‘World Seminar Day’ was een onvergetelijk evenement. Meer dan 50 grootmeesters die op 9 velden in 5 blokken hun technieken en inzichten deelden in diverse workshops die je kon volgen. Geweldig. Sifu Robin Vader daar een onderdeel van en werd zijn workshop volledig vol geboekt. Een evenement met honderden martial arts leerlingen.

Wij feliciteren hierbij Sifu Robin Vader met zijn toetreden tot the International Martial Arts Hall of Fame. Zijn titel Senior Master of the Year 2018 en Golden Award is een mooie internationale waardering.

Impressie van 7 april 2018 | Tiel

doorGert Flik

Alfred Neef na 14 jaren weer de ring in

Aankomende zaterdag 27 januari 2018 is het dan zover. Alfred Neef uitkomende voor KB Groningen / Aihato Gym, zal sinds 14 jaren weer de ring betreden. Hier hebben we naar uitgekeken.

Voormalig wereldkampioen Penchak Silat en in de jaren ’90 en de jaren ’00 kwam hij uit voor Rings. Nu gaat hij het op zijn 50e jaar het opnemen tegen Roy Luimers (51 jaar). Na een half jaar intensief hiervoor getraind te hebben zal hij het publiek proberen nog een keer te vermaken met een old skool M.M.A partij.

Meer lezen

doorRobin Vader

International Martial Arts Hall of Fame 2018

“International Martial Arts Hall of Fame nomineert met trots uit Nederland Sifu Robin Vader voor een prijs. De prijsuitreiking vindt plaats op zaterdag 7 april 2018 in Tiel, Nederland.”

Dat waren de woorden die ik las via e-mail en facebook nadat ik een telefonisch onderhoud had met het bestuur van deze organisatie. Een mooie organisatie met als doel: Het erkennen en belonen van de uitstekende service van krijgskunstenaars van alle stijlen in het streven naar uitmuntendheid op de weg van Budo.

Meer lezen

doorSabum Stephen Tapiluatu

Zwarte band primeur!

Op zaterdag 20 januari vond er een primeur plaats bij Taekwondo Groningen.

De eerste zwartebander is een feit! Ook de eerste leerling voor Sabum Stephen Tapilatu die zijn zwarteband haalt onder zijn begeleiding. Trotse leraar!

Dion Puister kreeg na een 4 uur durend examen zijn zwarteband om geknoopt!
Het begon met een theorie examen over de historie van Taekwondo, benamingen en Taekwondo termen in het Koreaans.

Meer lezen

doorGert Flik

Nieuw jaar, nieuwe website

Nou daar is ie dan. De nieuwe website van “Vechtsporten Groningen”.  Het zat er al een tijdje aan te komen. De vorige website was aardig veroudert en niet flexible genoeg. Met mooie nieuwe plannen, een nieuwe zaal die nu volledig in gebruik wordt genomen en nieuwe leerlingen, was het logisch om ook de website eens aan te pakken.

Meer lezen

doorSabum Stephen Tapiluatu

Taekwondo examens | december 2017

Op zaterdag 11 november 2017 waren er de eerste Taekwondo gup examens voor de jeugd leerlingen van TKD Groningen. Het was een spannende ochtend waar sommigen voor de eerste keer examen deden. Na een goed examen met tul, stijloefeningen, sparren en theorie benamingen van blokken en stoten en trappen zijn alle leerlingen geslaagd!

Meer lezen

doorRobin Vader

Eerste Jeet Kune Do les bij Vechtsporten Groningen

Dinsdag 21 november 2017 was het dan zo ver. Een complete nieuwe groep opbouwen op de locatie van Vechtsporten Groningen.  Aankondigingen op Facebook, flyers en posters hebben hun werk gedaan. We begonnen deze eerste les met een mooie groep enthousiaste mensen.  Een aantal van hen zijn lid geworden.  In iets meer dan een uur werden diverse aspecten van Jeet Kune Do doorgenomen en ging een ieder naar huis met direct toepasbare technieken.

 

doorRobin Vader

Agressie, wat doet het met je?

Wat doet het met je?

Meer dan 40 jaar ervaring in de martial arts; 27 jaar ervaring in les geven en coachen; 1 doel; iedereen mentaal sterk en fysiek weerbaar te maken. Bruce Lee meets Anthony Robbins. En dat doe ik door mijn inzichten te delen. Na twintig jaar groepslessen en privélessen, geef ik voornamelijk workshops, privélessen aan ondernemers, werknemers en bekende Nederlanders.

Meer lezen

doorRobin Vader

Start Jeet Kune Do trainingen

Vanaf 21 november 2017 gaan we elke dinsdagavond in Groningen, Jeet Kune Do trainingen verzorgen. Kom gerust voor een proefles en laat je onderdompelen in de wereld van Bruce Lee en zijn Jeet Kune Do.  Hoofdinstructeur Robin Vader leert je tijdens de proefles, direct toepasbare technieken.

Meer lezen

12