International Martial Arts Hall of Fame

doorGert Flik

International Martial Arts Hall of Fame

We zijn natuurlijk trots te melden dan onze Jeet Kune Do instructeur Sifu Robin Vader 7 april j.l. in Tiel een award heeft ontvangen van de International Martial Arts Hall Of Fame. Hij kreeg deze Golden Award voor zijn inzet en trainingen van de afgelopen 28 jaren op gebied van Jeet Kune Do. Als je in het rijtje staat van Jon Bluming, Semmy Schilt, Ries van Toorn, Cees Dekker en vele internationale grootmeesters mag staan dan word je aardig nederig, aldus Sifu Robin Vader.

Golden award én titel Senior Master of the year 2018.

International Martial Arts Hall of Fame Een mooie organisatie met als doel: Het erkennen en belonen van de uitstekende service van krijgskunstenaars van alle stijlen in het streven naar uitmuntendheid op de weg van Budo.

De dag zelf bestond uit twee delen. Namelijk ‘World Seminar Day’ en in de avond een banket, shows en prijs uitreikingen.
De ‘World Seminar Day’ was een onvergetelijk evenement. Meer dan 50 grootmeesters die op 9 velden in 5 blokken hun technieken en inzichten deelden in diverse workshops die je kon volgen. Geweldig. Sifu Robin Vader daar een onderdeel van en werd zijn workshop volledig vol geboekt. Een evenement met honderden martial arts leerlingen.

Wij feliciteren hierbij Sifu Robin Vader met zijn toetreden tot the International Martial Arts Hall of Fame. Zijn titel Senior Master of the Year 2018 en Golden Award is een mooie internationale waardering.

Impressie van 7 april 2018 | Tiel

Over de auteur

Gert Flik administrator

Geef een reactie